Halvvejs til Halfdan

cd udgivet af 
Peter Christensen Teilmann (redaktion og tilrettelæggelse) og Hans Sydow (komposition)
Produceret hos Resonance.dk

Halvvejs til Halfdan er en cd med digte af Halfdan Rasmussen, der udkom i 2002, tilrettelagt og redigeret af forfatteren Peter Christensen Teilmann og komponeret af Hans Sydow. Hele 29 kendte forfattere, skuespillere, sangere og børn deltager på cd'en, blandt mange andre Bodil Udsen, Claus Ryskjær, Søren Ulrik Thomsen, Ib Spang Olsen, Peter Laugesen, Inger Christensen, Povl Dissing, Pia Juul, rapperen Per Vers og Halfdans datter, skuespilleren Iben Nagel Rasmussen. Den rummer tekster fra alle hjørner af Halfdan Rasmussens store forfatterskab og er en stor og mangeartet collage af oplæsning og sang, af stemmer, lyd og musik.

Anmelderne var uforbeholdent begejstrede. Politiken kaldte Halvvejs til Halfdan en "dejlig gave til alle der holder af det (half)danske sprog". Ekstra Bladet skrev at ethvert dansk hjem "fluks burde bestille et eksemplar" og Weekendavisen at "den bør blive årets mandelgave". 

Tilsyneladende synes publikum også om Halvvejs til Halfdan. I alt fald udkom cd'en i tre oplag over blot tre måneder. Med cd'en følger hele 64 af Halfdan Rasmussens tekster i et 32 siders katalog.

Halvvejs til Halfdan kan købes hos boghandlere og i pladebutikker – eller via www.resonance.dk

læs artikel om Halvvejs til halfdan

læs anmeldelse af Halvvejs til Halfdan

læs kronik om Halfdan Rasmussen

Se også Danske digtere i det 20. århundrede